Before i die

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getingstucken

Då har jag blivit getingstucken för första gången iår.. Imorse kände jag att jag det stack mig. Det dunkade i hela fingern. Senare idag ska jag bada tror jag. Tror det är ganska varmt ute. Ha det bra sålänge! Tar med mig sytemkameran och tar lite bilder då. Har mammas dator nu så jag har inga bilder, fick bli en bild från arkivet. 

STATISTIK

Ursäkta, men vad har hänt med statistiken? den är hur låg som helst, kom igen!?. Tipsa era vänner om bloggen också! Har även sett att jag FORTFARANDE har besökare på min gamla blogg?. Varför det? Ni ska läsa denna bloggen!

Jag

Chilling

Helloooo är med Maja nuu och senare ska vi ut och köpa godis. Gaaaaaahhh.. :M
Senare kanske det blir att kolla på en film. Någon som har tips på bra film? :) Ha en bra kväll!
 
Lite bilder från arkivet, eftersom jag inte har bilder på denna datorn.

Naglar

Målade naglarna igår kväll. Här kommer några bilder!

Rubriken som inte har något namn..

Hej! Åt frukost för en liten stund sedan och nu ska jag göra mig , ha det bra! Ny tröja jag fick i förrgår! :) vad tycker ni?

Hejhej!

Juliaaa

Är med Julia nu, och vi chillar pung! :) som vi säger!

Typisk svensk sommar!

Hej!
Funderar på att göra en ny header, så ska mixa med det lite nu. 
Idag ska jag vara med Julia, GREAT! Vi ska äta kladdkaka, vad jag vet iallafall. Sedan vet jag itne vad vi hittar på, finns alltid något att göra. 
 
Detta är väll ändå typiskt svensk sommar ändå?
Ingen sol, bara moln, kallt, ingen värme.., Jag vill åka utomlands. Så man kan få lite sol på sig. :) .
XOXO

Film

Målat naglarna idag hos Maja! Inget märkvärdigt men ändå. Nu kollar jag på en film på TV4 "begravda hundar " eller något sånt hette den. Ha en bra kväll! :)

Bored..

Hej! Julia var här för en stund sedan. Nu vet jag inte vad jag ska göra, finns inte mycket att göra nu..

SOL!

Äntligen lite sol ute, det tycker jag om! Skulle tydligen bli fint här under helgen, YEY!! Uppdaterar mer senare :)

Dagens outfit

Shorts: H&M Skärp: Kappahl Linne: Kappahl

Godmorgon!

Godmorgon! Precis ätit lite frukost, och ska snart göra mig iordning. Har också kollat i H&M höst katalog, så sjukt mycket fint där. Hittar lite saker som jag införskaffa mig :). Vad ska ni göra idag?

Nämen tjenare!

Hej! Nu gör jag inte alls mycket, ska snart ut och köpa godis! Det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag göööööör! :) vad ska ni göra denna fina fredagkväll?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3447500/images/2012/pic_50099144ddf2b3163d0002e4.jpg" class="image">

Nomnomnom..

Måste ha dessa shortsen! Kan inte klara mig utan dem! Så grymtsjuktsuperdupersnygga! ^^ Vad tycker ni?

Jaaaa, lycklig!

Hej, kommer fortsätta att blogga!! , men vet ni vad? Blogg.se appen funkar igen! YEY! Så kommer mest blogga från mobilen men det kommer inlägg från datorn också! :)

Förklaring

Hej!, varit såååå skönt att inte bloggat på länge, tänkt att ta bort bloggen, eftersom jag inte bloggar mkt. Varit skönt att inte ha något att tänka på, men vi får see..

DIP DYE

Blir förmodligen att testa dip dye under veckan! , antingen blå eller grön. Vad tycker ni?

Igår

Hej!, Igår var det ju fredagen den 13:e.. :o, någon som hade otur?
Faktiskt inte jag,, tänkte mig att jag skulle tappa mobilen så den skulle spricka, men den klarade sig!, hade bland annat ett par kompisar som tappade sin mobil.

funderar på att börja om.

 Hej! , funderar på att börja om på en ny blogg faktisk. Men jag vet inte riktigt än, vad tycker ni?
Vill ha något namn som sticker ut lite, ni kan gärna ge mig förslag, bara blanda bokstäverna i mitt namn till någon snajsigt. Har iförsig bara fem bokstäver i mitt namn men det kanske också kan bli någon coolt? Ni kan ju lägga till lite bokstäver också då, EXEMPLE: Aklie, fast inget bra namn dåe men blanda på :)
Ha det snajsigt, XOXO

TV

Hej! , vet att ni saknar mig här på bloggen. Men jag har gjort några tidinställda inlägg, men hinner inte ta några bilder med systemkameran nu, eftersom jag har konståkningsläger. Men efter det kommer det bli mycket bilder! 
 
Maja's kanin Lola :')

HISSAR / DISSAR

* Att det är konståkningsläger
* Att det är skönt med sommarlov
* Varje måndag är det Wallander filmer på tv :3
 
* Att det är dåligtt väder
* Jag har sträckt mig (stavningen)
* Jag har inte blivit brun, fast det har ju inte varit mycket sool.. -.-
 
 

tidinställt

Lite nyheter från Ginatricot. 
 
Nathalie dress 399kr
 
Billy top 99kr
 
Amelie knitted sweater 149kr
Coin anklet 79kr
 
Square slap watch 149kr
 
Square slap watch 149kr

Hej

Blev lite fel här så ska bara testa en grej. 

svensk sommar

Hoppas ni har en bra kväll? :).
Här regnar det, svensk sommar som det kallas.. hehh.
Idag har jag varit i ishallen och imorgon ska jag dit igen.
Nu ska jag äta mat, sedan blir det mys med godis, YEY!

Militärjacka

Jag letar efter en militärjacka, men vart kan jag få tag i en? Någon som vet? Vet ni någonstans som det finns någon kan ni gärna länka det i detta inlägget! TACK

blogg.se appen

Hej! , dålig uppdatering, jag vet. Haft mycket nu det sista här. Men jag ska bli bättre! , det skulle komma upp en video för några dagar sedan. Men när jag skulle ladda upp det tog det evigheter :(. Ungefär efter 1 timma hade det bara gått 17% och video är inte alls länge. Men ska ladda upp den när jag kan ha datorn det mesta av dagen. Jag har även försökt och försökt men jag kommer inte in på blogg.se appen. Har kontrollerad lösenord och mailen men inget funkar? Någon som kan hjälpa mig?.. Nästa vecka har vi konståkningsläger, så då har jag väldigt svårt att uppdatera till bloggen eftersom att det inte funkar på mobilen. Men om någon har något tips eller råd om vad jag kan göra för att komma in.. skulle vara väldigt snällt! puu.. lång text.. ;p. Får bli ett antal tidinställda inlägg under denna veckan då :)

 
Canon EOS1100D 18-55 mm
XOXO

HEMLIS

Hej!. Dålig uppdatering, jag vet.
Hemlis&hemlis är det väll inte men jag kommer ladda upp en video strax :) , men ni får inte veta vad det är än ;) Hahaa, ,där har ni något att klura på.. ;p

VIDEO

Hej! Blir ingen video ikväll tyvärr, jag är väldigt trött så jag orkar inte, ska slänga mig i duschen nu och får missa lite av fotbollen. Spanien-Italien! Jag hoppas på Spanien, vilket lag hejar ni på? :)

Linnea idag

Hej! , det var en som kommenterade att hon ville att jag skulle göra ett videoinlägg igår, men jag var inte inne igår så jag ska försöka göra ett idag/ikväll. :)

Idag ska jag vara med Linnea! , vet inte vad vi ska hitta på men det kommer väll upp på bloggen senare om vad vi gjort :) , ha en bra dag!
 
 
Haha, bild på min och Fanny från skolavslutningen ;p
RSS 2.0