Wihoooooo

Fick ett objektiv idag! 70-300mm. Good feeling!

13 imorgon!

Imorgon är jag 13år! Hurra för mig. Vet inte vad jag kommer få mer än tröjan jag visade i en video! Men alla paket kommer i en video här under veckan! Ha det så bra ikväll och imorgon! Kommer blogga under morgonen imorgon, eftersom jag måste ju vara uppdaterad under dagen jag fyller år, eller hur?! ;)

Kalas

Idag har jag haft kalas för mig! Jag fick presentkort, pengar och stativ till kameran! Här är bilder på tårtan jag gjorde :) vad tycker ni?

Försenat, men jag ska.

Jag vet att jag sagt att jag ska göra en video med mina 5/10 favoritskor, 10 bästa accesoarer och klädesplagg. Men jag har bara inte hunnit det än. Tänkte faktiskt gå ut och ta lite bilder nu eller imorgon. Tror det blir ikväll, hoppas det blir fint på himmlen. Sådär rosa, nivet ;). verkar inte som det kommer bli det, men får fota på annat då. Fyller är snart också så kanske jag får ett objektiv!, inte vet jag vad som gömmer sig i paketen ;). Kommer göra video på presenterna då. SÅ hoppas att så många som möjligt kollar på den videon! :), sprid bloggen vidare, började nämligen tappa läsare, kanske för att jag inte varit så aktiv på bloggen kanske? ;). 

What's up?

Godmorgon! Idag ska jag vara med Maja, den mesta delen av dagen iallafall. Vad ska ni göra idag?.

SKOLAN HAR BÖRJAT!

Hej!, tänkte på att jag kanske skulle skriva lite om hur det var när jag började skolan igen!. Började ju på ny skola nu så det är gött!, Jag har valt språket spanska, någon annan som har?. Kändes som rät spåk iallafall. Sen har det väll varit bra. På fredagar har vi lite sovmorgon faktiskt, WOOPWOOP. Har inget mer nu att skriva. Ska fortsätta kolla på Grimm! :), ha en fortsätt bra kväll!!
 

Muffins & dålig uppdatering

Mamma har bakat chokladmuffins!
Men över till min dåliga uppdatering. Jag har inte haft bilder, och lust att blogga just nu så det är därför. Ska ta mer nya bilder snart!

Karlstad

Fyller år snart, GAAAAAAAAAAH

Fyller år och ett par dagar nu och längtaaaar. Detta är vad jag önskar mig mest
Hunterstövlar
Helly Hansen jacka
Vita converse
iPad 3
Objektiv till systemkameran
Stativ till systemkameran
 
Kanske lite mer saker men kom inte på mer just nu :)

Karlstad

Tog tåget in till Karlstad idag med Maja. Jag handlade en mapp, skorta, tvål typ, godis & ett iPhoneskal.
Lägger upp en video på sakerna senare när jag kommer hem. Nu tar vi det chill i soleeeen.
 

Mc donalds

Mc donalds med Maja! 😊

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3447500/images/2012/pic_5028ec61ddf2b37f31000018.jpg" class="image">

Shoppat i Karlstad!

Frågestund

Nya skor

Här är mina nya skor som jag fick härom dagen! Laddade upp den från videofyme men de kom tydligen inte upp på bloggen :( suuuuurt! Ska detta börja krångla nu också.. Men här dem iallafall :)

Klädersplagg & sånt.

 
Tänkte bara lägga upp lite klädesplagg och annat för lite inspiration!

Tack för frågorna!

Har fått många frågor redan! Så funderar på om jag ska hålla frågestunden en liten stund till? ;). Kanske kan få ännu mera frågor? Det var bra frågor också! Ställer ni lite frågor till dig, kommer jag göra videon ikväll :). Fråga på nuuuu! ehhe..
 

Söndag ~bildbrist~

Hej! Vakande för en halvtimme sedan typ. Blir frukost snart tror jag. Igår var jag en stund i Åmål och sedan var jag med Sofia. Vi åt tacos, fick en stoor godispåse och spelade zombies, kunde kvällen bli bättre? tror inte det, hahaa.. Idag är det Söndag, tråkigaste dagen på hela veckan. Så blir väl inget speciellt idag. Vad ska ni göra idag?
 
Canon EOS1100D 18-55mm

FRÅGESTUND

Tänkte ha en frågestund nu här på min blogg. Så nu vill jag att ni frågar på. Kommer göra ett videoinlägg när jag fått en del frågor. Nu blir det ett videoinlägg med frågorna lite snabbare än vad det blev sist. För om ja vill kan jag ju använda videofyme på mobilen. Fråga på nu!
bildkälla.

Godmorgon

Godmorgon alla underbara läsare! Vaknade drygt för en halvtimme sedan, fast har inte gått upp ur sängen än ;). Har kollat lite på mobilen och så. Tänkte starta igång en frågestund snart igen! Men jag kommer att skriva i ett inlägg där ni kommer att få ställa frågor.

Min header

Hej!, har sett att min header inte syns på min blogg längre, det har hänt något knasigt. Ska fixa en ny header och bakgrund, och lite annat hade jag tänkt. Denna header kommer bli grym. Fast vet inte riktig när den kommer för måste greja med en sak först.
Canon EOS1100D 18-55mm

Bilder från stugan

Massa småfisk!
 
 
 
 
 
 
Söt!
 
 
 

Kossor

Påväg hem från stugan nu, har varit där hela dagen nu så ska bli skönt att komma hem! Får se vad det blir för mat ikväll. Hoppas på Mc donald's faktisk! Lite onyttig av mig så :). Bilderna jag tagit från stugan i söndags kommer jag även ladda upp ikväll! Har inte kunnat haft datorn något nästan. Här kommer en bild på kossorna från stugan, taget med min iPhone 4.

RSS 2.0